Με σοβαρά τραύματα από δαγκωνιές και στα δύο χέρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από πίτμπουλ στα Γλυκά Νερά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε δίπλα σε παιδική χαρά όταν η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στη γειτονιά.

Η ίδια περιγράφει στο Mega, τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε καθώς το πίτμπουλ όρμηξε τόσο στο σκυλί της όσο και σε εκείνη, τους έριξε στο έδαφος και άρχισε να τους δαγκώνει.

«Περπατούσαμε και ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ χρώμα γκρι σκούρο χωρίς λουρί ελεύθερο, μας πλησίασε χωρίς να γαυγίσει και να γρυλίσει, επιτέθηκε πρώτα στο σκυλάκι δεν μπορούσα να το αφήσω ανυπεράσπιστο και είχαμε μάχη» ανέφερε η γυναίκα.

Το πίτμπουλ αφού άρχισε να δαγκώνει τον σκύλο της γυναίκας στο πόδι, επιτέθηκε με μανία και στην γυναίκα δαγκώνοντας την και στα δύο της χέρια στέλνοντας την στο νοσοκομείο.

«Πονάνε πάρα πολύ. Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν και ευτυχώς που μένω με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω, ούτε στην τουαλέτα να πάω, ούτε να ντυθώ. Δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμα… δεν μπορώ» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Ήταν σε σοκ με μια λίμνη αίματος κάτω από τα χέρια της»

«Είδα ένα σκύλο μέσα στα αίματα, τη μάνα μου σε κατάσταση σοκ ημιλιπόθυμη με μια λίμνη αίματος κάτω από τα χέρια της» συμπλήρωσε η κόρη του θύματος.

Μέσα στα αίματα η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια, ενώ ένας κύριος έβγαλε την μπλούζα του για να δέσει τα τραύματα της και να της σταματήσει την αιμορραγία. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, φωνάζοντάς του να σταματήσει. Στη συνέχεια τον πήρε και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την γυναίκα και τον σκύλο της αβοήθητους.

«Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έπαιρνε βίαια από πάνω μας με πολύ δυνατή φωνή του είπε “τι κάνεις εκεί ρε πάλι;” Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά…δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας άνθρωπος αφήνει ένα τέτοιο σκυλί μόνο του στους δρόμους» συμπλήρωσε η γυναίκα.