Για Τρίτη φορά έβαλαν μαθητές δημοτικού από τη Φθιώτιδα σε λάθος σχολικό λεωφορείο. «Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Θα γίνουν μηνύσεις» προειδοποιούν οι γονείς της μικρής μαθήτριας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Αυτή τη φορά το ένα κοριτσάκι, από το χωριό Τσούκα του δήμου Μακρακώμης ήταν μόνο του. Ο οδηγός του λεωφορείου το αντιλήφθηκε όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σωστό λεωφορείο.

Πλέον όμως η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει ο πατέρας της. Μάλιστα όπως λέει μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, δεν είναι η δεύτερη φορά αλλά η τρίτη που συμβαίνει το ίδιο πράγμα.

Μετά το πρώτο περιστατικό του Σεπτεμβρίου, όταν δύο κοριτσάκια εντοπίστηκαν σε λάθος γραμμή, συνέβη το ίδιο και δεύτερη φορά με την κόρη του αλλά ο πατέρας έδωσε ξανά τόπο στη οργή.

Τώρα όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου» ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν σε βάρος του παιδιού του.