Απίστευτες σκηνές έζησαν οι κάτοικοι της Σαντορίνης, αφού κύμα σφοδρής κακοκαιρίας σαρώνει τα νησιά των Κυκλάδων. Δρόμοι του νησιού μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ μια οικογένεια γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, στη περιοχή οι στενοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια, ενώ ένα λευκό στρώμα κάλυψε τις στέγες και τους δρόμους λόγω της σφοδρής χαλαζόπτωσης.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα, ενώ στην περιοχή του Καρτεράδου, η δύναμη του νερού σάρωνε τα πάντα. Μάντρα οικοπέδου, δεν άντεξε την πίεση του νερού που είχε συσσωρευτεί στο οικόπεδο, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στο δρόμο, ενώ ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανείς.

Φωτογραφίες από την κακοκαιρία:

Σαντορίνη: Μάντρα δεν άντεξε την πίεση του νερού
Σαντορίνη: Μάντρα δεν άντεξε την πίεση του νερού

Από τη νεροποντή, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένα υπόγειο διαμέρισμα πλημμύρισε και χρειάστηκε η συνεισφορά κατοίκων, που απεγκλώβισαν από το παράθυρο της κουζίνας, δυο γυναίκες και ένα μικρό παιδί.

Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς και έτσι αποφεύχθηκε κάποιος τραυματισμός που θα μπορούσε να αποβεί ακόμη και θανάσιμος.

Δείτε βίντεο από τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στη Σαντορίνη: