Μία απίστευτη διάρρηξη έγινε στη Θεσσαλονίκη και θύμα υπήρξε γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πανόραμα και οι διαρρήκτες μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, έφυγαν με λεία κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η ληστεία καταγράφηκε από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας της βίλας, ενώ ο επιχειρηματίας Χρήστος Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε όσα έγιναν.

Η διάρρηξη σημειώθηκε βράδυ στις 20 Νοεμβρίου και σύμφωνα με το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, τρία άτομα παραβίασαν την είσοδο της βίλας και κατευθύνθηκαν προς τα ενδότερα του κτιρίου με το ρολόι να δείχνει 20.04.

Έπειτα, από 5 λεπτά, οι διαρρήκτες διακρίνονται να βγαίνουν από το σπίτι τρέχοντας και να πηγαίνουν σε ένα αυτοκίνητο, όπου βρίσκονταν ο τέταρτος συνεργός τους.

Ο κ. Χατζηγεωργίου σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι ληστές, ενώ η επεξεργασία του βίντεο, δεν μπόρεσε να φανερώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

«Η όλη διάρρηξη κράτησε σχεδόν δύο λεπτά»

Ο Χρήστος Χατζηγεωργίου περιέγραψε την διάρρηξη και τόνισε ότι το περιστατικό έγινε λίγη ώρα, μετά την αναχώρηση της κόρης του από το σπίτι.

«Στην οικία μου ήταν η κόρη μου, μαζί με την γιαγιά της, οι οποίες είχαν αποχωρήσει ευτυχώς λίγη ώρα πριν το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, περιγράφοντας το περιστατικό, είπε το εξής: «Σάββατο 20.00 το απόγευμα, σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του Πανοράματος Θεσσαλονίκης, καταστρέψανε ένα παντζούρι, σπάσανε το παράθυρο και σχεδόν μέσα σε 3 λεπτά, χρησιμοποίησαν μια μαξιλαροθήκη από την κρεβατοκάμαρα, ώστε να πάρουν κουτιά με πράγματα αξίας προκαλώντας έτσι μια αρκετά μεγάλη ζημιά».

«Πήραν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 40.000 ευρώ. Η όλη διάρρηξη κράτησε σχεδόν δύο λεπτά. Λίγο κάτι περισσότερο από δύο λεπτά. Δηλαδή την ώρα που μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας μέχρι να ανέβουν στον πάνω όροφο, που βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα και στην έξοδο τους, μέσα σε δύο λεπτά και κάτι έγινε ό,τι έγινε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.