Σκηνικό πολέμου στήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου, κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ για τη σύλληψη των ληστών του Διστόμου, τον Αύγουστο του 2014.

Με την έφοδο της Αστυνομίας στη μεζονέτα – κρησφύγετο των ληστών, οι δύο παραδόθηκαν χωρίς αντίσταση ενώ ο τρίτος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε για να μη συλληφθεί.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν περίπου στις 3 το μεσημέρι και έγιναν έρευνες στη Χρυσή Ακτή Παναγίας, όπου στα δεξιά της εθνικής οδού (στο ρεύμα προς Αθήνα) έγινε έφοδος σε μεζονέτα όπου βρισκόταν οι δύο καταζητούμενοι ληστές, όπως σημειώνει το magnesianews.gr.

Μάλιστα έγινε μεγάλη κινητοποίηση και από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, με διακοπή της κυκλοφορίας, επί της εθνικής οδού, αρχικά λίγο πριν την είσοδο της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, όπου διεξαγόταν οι έρευνες και στη συνέχεια από τις Αλυκές, για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, ενώ όσοι είχαν προορισμό την Αθήνα αναγκάζονταν να πηγαίνουν από τον κόμβο Βελεστίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…


Το σπίτι στην περιοχή της Χρυσής Ακτής Παναγίας όπου εντοπίστηκαν οι ληστές.


Η κυκλοφορία είχε διακοπεί από και προς τη Νέα Αγχίαλο με τους οδηγούς να αναγκάζονται να γυρίσουν προς την άλλη κατεύθυνση.