Περίπατος ευχών από το «Make a wish»

Από το Θησείο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός


ΕΛΛΑΔΑ
17:14
29/04/2015
Περίπατος ευχών από το «Make a wish»
loading

Περίπατο ευχών διοργανώνει σήμερα ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Με αυτό τον τρόπο στέλνει μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας και συμβάλλει στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από τη στάση ΗΣΑΠ στο Θησείο στις 19:30, με τερματισμό τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, Παράλληλα θα φωταγωγηθούν με τα χρώματα του Μake-A-Wish η Πύλη Ανδριανού στην Αθήνα, το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη και η Πλατεία των Λιονταριών στο Ηράκλειο της Κρήτης, με παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού.

Ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μάς καλεί να φορέσουμε κάτι μπλε και να περπατήσουμε μαζί στα βήματα της 1ης ευχής, του Chris, ο οποίος πριν 35 χρόνια, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού Make-A-Wish.

Στον περίπατο η δήλωση συμμετοχής γίνεται τηλεφωνικά (210 9637660), το κόστος είναι τέσσερα ευρώ και παράλληλα γίνεται παραλαβή του φωτιζόμενου μπλε Αστεριού του οργανισμού.

 Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο από τα παραρτήματα του οργανισμού. Επίσης, σήμερα θα ανακοινωθεί και η εκπλήρωση, στις 13 Μαϊου, μίας ιδιαίτερης ευχής του 16χρονου Χρυσοβαλάντη, ο οποίος ζήτησε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας 2004, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Παιδο-Ογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει