Απομακρύνθηκε, μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πινακίδα που είχε αποκολληθεί από πρόσοψη κτιρίου στην οδό Εγνατίας 55, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία, η οποία παρέμεινε κλειστή στο σημείο και στα δύο ρεύματα για πάνω από μια ώρα.

Η ταμπέλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr κρεμόταν από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο σημείο λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να απειλεί περαστικούς και οχήματα.

Ο δρόμος είχε κλείσει στο εν λόγω σημείο και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτήριες οδούς.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική η οποία επιχείρησε με τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, ενώ είχε στήσει… μπλόκο για περαστικούς και ΙΧ μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και η εν λόγω ταμπέλα να απομακρυνθεί.

Και αυτό συνέβη μάλιστα, όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας grtimes.gr, σε μια ημέρα που η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Οδό νωρίτερα την Παρασκευή (17/12), σημειώθηκαν και τροχαία ατυχήματα, αλλά και μηχανικές βλάβες αυτοκινήτων με αποτέλεσμα οι ουρές αναμονής των ΙΧ που σχηματίσθηκαν να καταγράφουν χιλιόμετρα ολόκληρα.

Αλλά και γι’ αυτούς που επέλεξαν να μετακινηθούν από το κέντρο, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Τόσο στην είσοδο της πόλης από τη Βούλγαρη, όσο και στο κέντρο, Μοναστηρίου, Εγνατία, Τσιμισκή, Β. Όλγας (από Μαρτίου μέχρι και το Φάληρο), αλλά και ανατολικά στην Εθνικής Αντιστάσεως, οι οδηγοί των ΙΧ έπρεπε να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους.