Το περιστατικό με την ακτιβίστρια που όρμησε στο Μάριο Ντράγκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, που έσπευσαν να σχολιάσουν τον τρόμο στο πρόσωπο του κεντρικού τραπεζίτη με τρόπο καυστικό, αλλά και χιουμοριστικό.

Δεν έλειψαν οι παραλληλισμοί της δυναμικής ακτιβίστριας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και του Ντράγκι, όπως και των διπλανών του, με αυτή του Προκόπη Παυλόπουλου στο περιστατικό μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη.

«Αυτή η κίνηση στις πολεμικές τέχνες θα ονομαστεί “Mario Draghi”», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε: «Σώθηκε από θαύμα ο Μάριο Ντράγκι από τα κομφετί που του πέταξε ακτιβίστρια».

Επιπλέον, το περιστατικό αποτέλεσε ιδανική αφορμή για το χρήστη Supermario που γράφει tweets, υποκρινόμενος τον κ. Ντράγκι.

«Για όλα έφταιγε ο Βαρουφάκης», «Τώρα χρειάζομαι ένα ποτό», «Τώρα χρειάζομαι ένα ελικόπτερο για να φύγω από το κτίριο», «Είμαι ζωντανός, το ευρώ είναι πιο ζωντανό από ποτέ» και «Όχι, Ελλάδα ο χορός στο τραπέζι δεν θα σε βοηθήσει», ήταν μερικά από τα σπαρταριστά tweets του χρήστη…

Δείτε ορισμένα από τα tweets που γράφτηκαν με αφορμή το περιστατικό…