Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της εξαιτίας των πρακτικών του ψευτογιατρού, η δίκη του οποίου ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (12/11) αλλά διακόπηκε για τις 23 Νοεμβρίου, καθώς ο 48χρονος απουσίαζε . 

Με φωνή που τρέμει η Ουρανία Μωραΐτη μιλάει στο Mega για την κόρη της που έφυγε μέσα σε τέσσερις μήνες από τότε που ο 48χρονος κατηγορούμενος την έπεισε να σταματήσει τις χημειοθεραπείες. «Έχασα την κόρη μου 11/07/2017. Κατέληξε από τον κύριο Κόντο και τα ιάματά του. Ήταν καρκινοπαθής, το πάλεψε 4μιση χρόνια. Γνωρίστηκε με τον κύριο Κόντο στην εκκλησία με τον πνευματικό της και την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες της και κατέληξε μέσα σε 4 μήνες. Ήταν 35 χρονών», λέει η γυναίκα.

«Η πρώτη συνάντηση έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην καφετέρια, και μετά ήρθε στο σπίτι μας να δει την κατάστασή μας και να πάρει τη συγκατάθεσή μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά το παιδί μας. Συνολικά, μας πήρε 60.000», αναφέρει η μητέρα της κοπέλας περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του ψευτογιατρού.

«Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις»

«Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις, δε θυμούνται μάνα. Έχασα την κούκλα μου, είμαι σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του», λέει με δάκρυα στα μάτια η κ. Μωραΐτη, δείχνοντας τη φωτογραφία της κόρης της.

«Την είχε αφήσει 32 κιλά με την εξαντλητική δίαιτα που την είχε επιβάλλει», λέει από την πλευρά του ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος θυμάτων, ο οποίος τονίζει ότι η δράση του ψευτογιατρού ήταν ξεκάθαρα «εγκληματική».

Υπενθυμίζεται ότι ο «Dr Kontos» καλείται να δώσει εξηγήσεις για το θάνατο 12 ανθρώπων αλλά και την πρόκληση βαρύτατων προβλημάτων υγείας πολλών ακόμη.

Δείτε τη μαρτυρία της: