Προβλήματα προκάλεσε για ακόμα μια φορά στους παραλιακούς οικισμούς της Μαγνησίας ο δυνατός αέρας που φυσούσε χθες στην περιοχή.

Στο Βόλο η παραλία ήταν γεμάτη νερά νωρίς το πρωί, ενώ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα καΐκια τους οι ψαράδες καθώς τα είχαν δεμένα. Βέβαια ο αέρας που φυσούσε ήταν ιδιαίτερα δυνατός με αποτέλεσμα να λυγίζουν δέντρα και να είναι επικίνδυνο ένα ενδεχόμενο σπάσιμο κορμού.

Μέσα στο Βόλο δεν προκλήθηκαν άλλα σημαντικά προβλήματα από τον αέρα, ωστόσο για ακόμη μια φορά δρόμοι, πεζοδρόμια και φρεάτια γέμισαν με φύλλα και σκουπίδια.

Η θάλασσα όμως ανέβηκε και κάλυψε μικρό κομμάτι του δρόμου και στο οδικό δίκτυο Βόλου – Αγριάς, ενώ γέμισε για ακόμη μια φορά με αμμοχάλικα το οδόστρωμα.

Με χώματα, πέτρες, σκουπίδια, ξύλα σπασμένα από δέντρα και νερά καλύφθηκαν τα καταστήματα στο παραλιακό δίκτυο της Αγριάς. Οι καταστηματάρχες είδαν το πρωί τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους να έχουν γεμίσει αντικείμενα από την θάλασσα που είχε καλύψει μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου, ενώ και οι καρέκλες έπεφταν από το νερό και τον αέρα.

Σημαντικά προβλήματα από το ανέβασμα της στάθμης των νερών προκλήθηκαν και στους παραλιακούς οικισμούς της Αρτέμιδας, με τους δρόμους να καλύπτονται από χώματα και πέτρες στα Λεχώνια και τα Πλατανίδια.

Πηγή: taxydromos.gr