Όλο το βράδυ… κουνιέται το Αρκαλοχώρι. Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι διαρκής με την αλλαγή της ημέρας, αλλά και λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης από τη μία περίπου η ώρα και ενώ στις 11:15 είχε προηγηθεί σεισμική δόνηση της τάξης των 3,4 ρίχτερ, σημειώθηκαν άλλοι τρεις σεισμοί με τον τελευταίο στις 5:44 π.μ της τάξης των 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 10,9 χιλιόμετρα και τοποθεσία 5 χιλιόμετρα Βόρειο-Ανατολικά του Αρκαλοχωρίου, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου της Κρήτης.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Ηράκλειο και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.

Οι δύο προηγούμενες…ταρακουνήσεις συνέβησαν στις 04:29, μεγέθους 3,3 Ρίχτερ με επίκεντρο 4 χιλιόμετρα ΑΒΑ του Αρκαλοχωρίου, με το εστιακό βάθος να ορίζεται στα 11,6 χιλιόμετρα.

Δύο λεπτά αργότερα στις 04:31, σημειώθηκε νέος σεισμός 3,4 Ρίχτερ με επίκεντρο τα 3 χιλιόμετρα ΑΒΑ του Αρκαλοχωρίου. Το εστιακό βάθος ορίστηκε στα 12 χιλιόμετρα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.