Απλήρωτοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογών

Ζητούν τη συνδρομή του Υπουργού Οικονομικών


ΕΛΛΑΔΑ
20:20
17/02/2015
Απλήρωτοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογών
2
loading

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής τους για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και με επιστολή τους προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ζητούν την συνδρομή του.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν στην επιστολή τους:

« η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Σας» ενώ κάνουν λόγο για « τραγελαφικές» δικαιολογίες από την πλευρά του υπουργείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κύριε Υπουργέ,

Μετά από ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συναδέλφους μας, στο Υπουργείο Σας και στη Γ. Γ. Π. Σ για την πληρωμή της αποζημίωσης των αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής για τις Βουλευτικές Εκλογές που έγιναν στις 25/01/2015, η απάντηση ήταν, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι πληρωμές, δεν υπάρχουν Γενικοί Γραμματείς για την υπογραφή των σχετικών εντολών πληρωμής και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Θεωρούμε απαράδεκτη την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής στους συναδέλφους μας, από την στιγμή μάλιστα που η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Σας.

Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα αυτά και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής, δε δεχόμαστε τις δικαιολογίες που μας λένε, σας καλούμε να δώσετε λύση στο πρόβλημα αυτό τώρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΠΡ

    ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ UΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑ.

  2. avatar gus326

    Κούρεμα 50%+. Τσιμπάνε ένα χιλιάρικο αφορολόγητο για δουλειά μη πω τι. Οι μισοί τρομάζουν να συμπληρώσουν το τηλεγράφημα με τα αποτελέσματα!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει