Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων του. Έτσι, στο πλαίσιο διεύρυνσης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και του χαρτοφυλακίου του στον τομέα των ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, συστήνει στην αγορά το ελληνικό βοτανικό ποτό με όνομα «Majuni».  

Στο εμβληματικό βαθυγάλαζο μπουκάλι του, το Majuni κρύβει περισσότερα από 15 διαφορετικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι ένα μυστηριώδες premium βοτανικό ποτό, το οποίο ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα ενός aperitivo και τη δυναμική ενός αυθεντικού digestivo. Το Majuni γεννήθηκε έπειτα από αμέτρητες δοκιμές, με σπάνια υλικά και μία  μοναδική διαδικασία παραγωγής, εκχύλισης & απόσταξης σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα, που υιοθετεί τις πιο καινοτόμες αποστακτικές μεθόδους, αλλά και έναν αφοσιωμένο Master Distiller που ακολουθεί πιστά τη μυστική συνταγή. Tο όνομά του αποτελεί φόρο τιμής στη μαγεία της ελληνικής γης και των θαυματουργών βοτάνων της, των «ματζουνιών», με το θυμάρι, το φασκόμηλο, την αψιθιά, τον άρκευθο, την πιπερόριζα, τη γλυκόριζα και τη ρίζα αγγελικής να πρωταγωνιστούν, ενώ η ιδιαίτερη, αινιγματική, αλλά συνάμα αρμονική γεύση του κερδίζει και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη των θησαυρών της Ελληνικής γης αλλά και με στόχο να παρέχει μία απαράμιλλη γευστική εμπειρία στους καταναλωτές με μοναδικής ποιότητας αποστάγματα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis καινοτομεί για άλλη μία φορά. Θέτει υψηλά πρότυπα παραγωγής, όλο το μεράκι και τη φροντίδα του ακολουθώντας τις πιο καινοτόμες αποστακτικές μεθόδους και δημιουργεί.
το Mantis Greek Spirits Collection.

Μία επιλογή από τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά ποιοτικά αποστάγματα που έχουν στόχο να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού και να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά τους, δημιουργώντας παράλληλα και μία νέα κουλτούρα που θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας αναδεικνύοντας τις αξίες των ελληνικών ποτών ανά τον κόσμο.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis παραμένει στρατηγικά προσηλωμένος στην επίτευξη των στόχων του. Με επενδύσεις που δημιουργούν αξία για τη χώρα, αλλά και για τους πελάτες, τους μετόχους και τους συνεργάτες του, πρωταγωνιστεί στην επόμενη ημέρα του επιχειρείν με εχέγγυα επιτυχίας την τεχνογνωσία, την επιχειρηματική του αριστεία και την αξιοπιστία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο majuni.gr