Η αντίστροφη μέτρηση για τον απόλυτο Street Dance διαγωνισμό ξεκίνησε! Μοναδικά battles, διαφορετικά είδη street dance, 16 χορευτές που διαγωνίζονται με αναπάντεχες μουσικές επιλογές και το κοινό να αποφασίζει το μεγάλο νικητή! Το Red Bull Dance your Style επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ελλάδα και σε περιμένει να γίνεις ο κριτής που θα αναδείξει τον νικητή.

Θέλεις κι εσύ να είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψεις με το +1 σου στη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσετε μαζί τον μεγάλο τελικό; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τώρα τα video στο RedBull.com και να μαντέψεις σωστά τα τραγούδια!

Πώς να παίξεις

  1. Μάντεψε τα τραγούδια
  2. Επίλεξε τον αγαπημένο σου χορευτή
  3. Κέρδισε μια μοναδική εμπειρία

Δες το video εδώ!

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο παλιό λιμάνι Θεσσαλονίκης –1η προβλήτα ΟΛΘ- στις  16 Οκτωβρίου, στις 17:30. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο 12ος Πίθηκος και ο B-Boy Saspens για να ξεσηκώσουν κοινό και χορευτές!

Ο νικητής θα κερδίσει το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style που θα γίνει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, στις 4 Δεκεμβρίου. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με κορυφαίους χορευτές από 30 χώρες!