Σε αυτό το Podcast 2 άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες μοιράζονται την εμπειρία και την ξεχωριστή τους διαδρομή που μπορεί να μετρά χρόνια ή μόλις να ξεκινά.

Μπορείς να δεις τα vidcasts από τις ηχογραφήσεις σε πρώτη μετάδοση σε TikTok Live από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή στις Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ.

Αν έχασες τα TikTok Lives μπορείς πάντα να τα ακούσεις στο Spotify ή σε όποια πλατφόρμα ακούς podcasts.

Στο πρώτο επεισόδιο ακούμε τον Κυριάκο Μπαλάσκα & τον Αχιλλέα Μανταίο. Ο Κυριάκος Μπαλάσκας είναι από τους γνωστότερους tattoo artists & ιδιοκτήτης του Dark Side Tattoo Society. O Αχιλλέας Μανταίος είναι φοιτητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και TikToker με κύριο θέμα την Τέχνη.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο founder του My Track Net App, Δημήτρης Μόσχος μας εξηγεί τη πως δημιουργήθηκε η ιδέα για την εφαρμογή που ως κύριο στόχο έχει την εύρεση κατοικιδίων που έχουν χαθεί και τη συνεργασία με το Silver Alert.

Τη σκυτάλη παίρνουν στο τρίτο επεισόδιο ο Θάνος Σπηλιόπουλος, founder του Κοινωνικού Πλυντηρίου Ithaca Laundry & ο Σταύρος Τσομπανίδης founder της εταιρείας Phee.

Στο τέταρτο επεισόδιο γνωρίζουμε τη Ερυφίλη Γούναρη, founder του creative agency The Z Link και την Nefeli Meg, νέα stand up comedian.

Στο πέμπτο επεισόδιο ο Πάνος Σεϊτανίδης μας εξιστορεί πως μπόρεσε να καταξιωθεί στη δημοσιογραφία της αυτοκίνησης & ο Γιώργος Γκέσιος μέλος της φοιτητικής ομάδας Formula του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον.

Την αυλαία κλείνουν ο Αλέξανδρος Καρβουνιάρης, co-founder της εταιρείας Synthetica & o Αντώνης Χατζησάββας υποψήφιου Διδάκτορα και μέλος της ομάδας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Κοζάνης.

Aν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα τεχνολογίας, πάρε μέρος στο Red Bull Basement & φτάσε στον Παγκόσμιο Τελικό της Κωνσταντινούπολης.