Ένα μήνυμα που έλαβε από ένα 14χρονο παιδί συγκίνησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που ιδιαίτερα μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Την Κυριακή η Ιωάννα, που συνηθίζει να ανεβάζει τα μηνύματα των followers και όσων τη στηρίζουν, ανάρτησε το μήνυμα που της έστειλε ένα παιδί 14 ετών, το οποίο αρχικά της έγραψε ότι «είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς».

Στη συνέχεια, ο 14χρονος έγραψε στην Ιωάννα: «Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

Το μήνυμα που ανάρτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες… Γιατί τα πράγματα είναι απλά» σχολίασε στο repost η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.