Σε έκτακτα μέτρα προχωράει σήμερα η Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ομόνοια και το Σύνταγμα αντίστοιχα στις 7 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση από τις 8 και θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 4 το μεσημέρι στους εξής δρόμους του δήμου Αθηναίων:

-Λεωφ. Αμαλίας , σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αθανασίου Διάκου , σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Συγγρού.

-Λεωφ. Συγγρού , στο τμήμα της από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Αμαλίας.

-Λεωφ. Βασ. Σοφίας , στο τμήμα της από τη Λεωφ. Αμαλίας έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα.

-Φιλελλήνων , σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Σταδίου , σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πατησίων , στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την Λεωφ. Αλεξάνδρας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά οδό έως την πλατεία Ομονοίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πλ. Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αθηνάς , στο τμήμα της από την οδό Ευριπίδου έως την πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την οδό Μάρνης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.