Ανύπαρκτα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο 34ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί οι γονείς να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς τα παιδιά τους διατρέχουν κίνδυνο να τραυματιστούν.

Όπως ανέφεραν στο GRTimes.gr πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση αφού το νηπιαγωγείο, που παραδόθηκε φέτος στους πολίτες, δεν διαθέτει καν εξωτερική πόρτα με αποτέλεσμα τα παιδιά να διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, ότι χθες, πρώτη ημέρα μαθημάτων, τα 20 παιδιά του νηπιαγωγείου δεν βγήκαν για διάλειμμα, αλλά έμειναν μέσα στις προκατασκευασμένες αίθουσες, όπως καταγγέλλουν οι γονείς.

Το νηπιαγωγείο, πέρα από καλώδια που κρέμονται από τσιμεντοκατασκευές, τα αιχμηρά συρματοπλέγματα που δεν έχουν κλείσει περιμετρικά του προαυλίου και εξέχουν με κίνδυνο τραυματισμού, τα χαλίκια στην είσοδο και τις ανολοκλήρωτες υδραυλικές εγκαταστάσεις που πετιούνται ξαφνικά από το υπέδαφος μέσα από λακκούβες, δεν διαθέτει καν αυλόπορτα.

Γονείς δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα ως τα άκρα και να μην σταματήσουν αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος που τοποθετήθηκαν πρόχειρα οι προκατασκευασμένες αίθουσες, αφού τα παιδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού. «Μείναμε έκπληκτοι μόλις αντικρίσαμε εχθές τον χώρο που θα βρίσκονται τα παιδιά μας», τονίζει μητέρα στο GRTimes σημειώνοντας ότι «όλο το βράδυ δε μπορέσαμε να κοιμηθούμε από την αγωνία μας καθώς στέλνουμε τα παιδιά μας σε ένα μέρος που είναι επικίνδυνο».

Δείτε τις φωτογραφίες: