Στα ίδια επίπεδα με πέρσι κυμαίνονται οι τιμές των σχολικών ειδών που χρειάζονται οι μαθητές για να επιστρέψουν πλήρως οργανωμένοι στις σχολικές αίθουσες τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές στα μολύβια κυμαίνονται από 0,20-0,50 ευρώ, τα τετράδια των 50 φύλλων από 0,25-2,5 ευρώ και η κασετίνα από 2,5-10 ευρώ.

Οι τιμές στις τσάντες είναι αρκετά τσιμπημένες:

  • Τσάντα δημοτικού: 10-60 ευρώ
  • Τσάντα γυμνασίου: 10-100 ευρώ
  • Τσάντα λυκείου: 15-120 ευρώ

«Η κίνηση είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι, πάει καλά, ελπίζουμε να πάει καλύτερα τις επόμενες μέρες. Τάντες και κασετίνες έχουν προμηθευτεί από την προηγούμενη χρονιά. Οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι, εκτός από τα ξενόγλωσσα, που λόγω Brexit υπάρχουν ανατιμήσεις» είπε στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος βιβλιοχαρτοπωλείου Χάρης Παπαχρήστος.

Η Ιωάννα επιστρέφει στην τάξη της. Τα μαθήματα και οι συμμαθητές της της έχουν λείψει πολύ. Για το αν την ενοχλεί η μάσκα απαντά: «Όχι πάρα πολύ». Όσο για το τι θα κάνει αν κάποιος συμμαθητής της δεν τη φορά λέει: «Θα του πω να τη φορέσει».

Άνοιγμα σχολείων: Οι τιμές ανά είδος

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.