Με γεμάτο πιστόλι, κυνηγετική καραμπίνα και μια κουκούλα, κυκλοφορούσε τα ξημερώματα στον Μυλοπόταμο, ένας 44χρονος ο οποίος έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αντίσταση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο πέταξε σε παρακείμενο σημείο (αγρόκτημα) ένα πιστόλι, το οποίο έφερε γεμιστήρα με δεκατρία φυσίγγια, που στη συνέχεια βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, 11 φυσίγγια, ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full-face.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: flashnews.gr