Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε εκτάκτως αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Ηρακλής Κωστάρης, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την υπόθεση της 17ης Νοέμβρη. Ο Κωσταρής εκτίει τα τελευταία χρόνια την ποινή του στη φυλακή Κορυδαλλού.

Ο κρατούμενος βρισκόταν σε απεργία πείνας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή του έχουν κόψει τις εκπαιδευτικές άδειες που έπαιρνε επί 2,5 χρόνια, για να φοιτά στα ΤΕΙ Πειραιά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον κρατούμενο, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος κατέφυγε επίσης σε απεργία πείνας.

Την Παρασκευή, ο γιατρός της φυλακής έκρινε ότι ο κρατούμενος πρέπει να διακομιστεί σε δημόσιο νοσοκομείο και να εξεταστεί από εξειδικευμένους ιατρούς, οπότε και ξεκίνησε μια πολύωρη διαδικασία αναζήτησης νοσοκομείου.

Αρχικά ειπώθηκε ότι ο κρατούμενος θα διακομιστεί στο Θριάσιο, ωστόσο το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Στη συνέχεια έγινε επικοινωνία με το Αττικόν, που εφημέρευε μεν αλλά δεν διέθετε τον αναγκαίο χώρο φύλαξης.  Τελικά ο Ηρακλής Κωστάρης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου θα νοσηλευτεί τις επόμενες ημέρες, και μέχρις ότου αντιμετωπιστούν οι όποιος επιπλοκές της υγείας του εξαιτίας της απεργίας πείνας.