Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα την οδική βοήθεια, ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Σε ανάρτηση στο Facebook της επιχείρησης οι εργαζόμενοι της Express Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα. Η Express Service πενθεί».

Καλό Ταξίδι στον "ΙΔΡΥΤΗ" της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα.Η EXPRESS SERVICE πενθεί.

Posted by Express Service on Tuesday, June 1, 2021

Express Service: Ποιος ήταν ο Γιάννης Ραπτόπουλος

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων αναφέρει το voria.gr.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.

Σε μία από τις διαφημίσεις της Express Service πρωταγωνιστεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη


Ο Γιάννης Ραπτόπουλος είχε συλληφθεί αρκετές φορές για χρέη στο Δημόσιο και το ΙΚΑ. Δείτε τι είχε πει σε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας»: