Παναττική στάση εργασίας ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ αύριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αξιολόγηση-συμβάσεις


ΕΛΛΑΔΑ
19:57
09/10/2014
Παναττική στάση εργασίας ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ αύριο
1
loading

Παναττική στάση εργασίας, από την έναρξη του ωραρίου, έως τις 12.00 το μεσημέρι, προκήρυξαν η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΑΔΕΔΥ για αύριο, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, ημέρα που συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Ν.4250/2014, που αφορούν την αξιολόγηση των εργαζομένων στο Δημόσιο με το σύστημα της ποσόστωσης και στον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Στις 9.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49-Αθήνα) και η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Περιφέρεια Αττικής, ώστε με την παρουσία τους «να στείλουν μήνυμα αντίδρασης και αγώνα στις πολιτικές που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα- απόλυση και στη διάλυση όλων των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Την ίδια ώρα (9.30) θα πραγματοποιηθεί και το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί τους εργαζόμενους να βρεθούν έξω από Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επίσης η ΑΔΕΔΥ, οργανώνει στις 19:00 αύριο, στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής, με αφορμή την ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar n1K0SsT

    Που θα πάει δημοσιάρες δε θα βγεί ο μπαμπάς του Ερνέστο; Όχι μόνο θα κολυμπήσετε στο χρήμα αλλά θα μπορείτε να προσκομίζετε και πτυχία γραμμένα σε χαρτοπετσέτα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει