Σε ηλικία μόλις 55 ετών, έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης έπειτα από ανακοπή που υπέστη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ΕΡΤ, ο Νίκος Ζαχαριάδης βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όμως κατά τη διακομιδή ο Νίκος Ζαχαριάδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες του Νίκου Ζαχαριάδη έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον δημοσιογράφο και τα λόγια τους «ραγίζουν» καρδιές.

Θα το θυμόμαστε όλοι πάντα το αμέτρητο γέλιο που ρίχναμε με τον Νίκο Ζαχαριάδη-και την απίστευτα δημιουργική του τρέλα. Κρίμα και άδικο. (θα μας κοροϊδεύετε όλους με τον Τασούλη, δίπλα, είμαι σίγουρη).

Posted by Tina Mandilara on Thursday, April 15, 2021

O Nikos Zachariadis είχε ευφυΐα από άλλη διάσταση. Προφανώς, γύρισε εκεί. Τρία χρόνια στο ίδιο γραφείο, απέναντί μου, δεν ξεχνιούνται. Καλή στράτα, ρε Νικ

Posted by Spiros Serafeim on Thursday, April 15, 2021

Σε συνάντησα πρώτη φορά περνώντας τυχαία έξω από το γραφειο σου στο Πρώτο Θέμα. Ήθελα πολύ να σου πιάσω συζήτηση,…

Posted by Katerina Panagopoulou on Thursday, April 15, 2021

Δεν μπορεί κάποιος μας κάνει τραγικά κακόγουστη πλάκα. Το διαβάζω αλλά δεν το πιστεύω ότι έφυγε κι ο Νίκος.

Posted by Mary Avgerinopoulou on Thursday, April 15, 2021

Ρε φίλε ..

Posted by Frixos Drakontidis on Thursday, April 15, 2021

Αντίο Nikos Zachariadis ήσουν από τους πιο χαρισματικούς και ευφυείς ανθρώπους που γνώρισα. Αλλά λόγια δεν υπάρχουν τώρα

Posted by Kostas Giannakidis on Thursday, April 15, 2021

Ποιος ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Το 1993, εγκαταλείπει τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Στην Athens Voice είχε τη στήλη «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet.

Επίσης από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.