Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη (24/2) ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο ηθοποιός ζήτησε «τα κ@λόπαιδα να πάνε σπίτι τους» τονίζοντας πως «το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει».

«Τα κακά παιδιά να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την ήρα από το σιτάρι και να αφήσουν το σιτάρι μόνο του να γίνει αλεύρι, άμυλο για να θρέψει τον κόσμο» είπε ο ηθοποιός στο Mega.

«Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Ανάπλι και στο Γεντί Κουλέ» δήλωσε.

Όπως υποστήριξε ο κ. Γιαννόπουλος, δεν έχει δουλέψει με κανέναν από τους καταγγελλόμενους, στους οποίους, τόνισε δόθηκε υπεραξία από τους δημοσιογράφους και το σύστημα.

«Το θέατρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον Διόνυσο, στον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη», σχολίασε και πρόσθεσε πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν οι κλίκες και να δουλέψει ομαλά ο χώρος του θεάτρου.

«Πολλή υπεραξία τους δώσαμε, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.