Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20.02) από τη θάλασσα στην Κεφαλονιά, όπου έπεσε με το αυτοκίνητό του, ο 23χρονος Κυριάκος.

«Εύχομαι ο Κυριάκος να είναι το τελευταίο παιδί που περνάει bullying, κανένας πατέρας και καμία μάνα να μην περάσει αυτό που βιώνουμε εμείς» είπε ο πατέρας Μ. Ευαγγελάτος στον ΑΝΤ1.

Οι γονείς του νεαρού καταγγέλλουν ότι το παιδί τους βίωσε bullying στον στρατό.

«Προσπάθησα να τους δώσω ό,τι ήθελαν από παιδιά, το μόνο που ήθελα ήταν να ακολουθήσουν ό,τι ήθελαν. Για το μόνο που επέμεινα ήταν να δουλεύουν, από 13 -14 ήταν στην πιάτσα και να μη γίνουν μαμόθρεφτα», είπε.

«Ήταν ένα παιδί πολυταξιδεμένο, είχε ζήσει στο εξωτερικό, είχε μια μόρφωση. Αντιμετώπισε φοβερές δυσκολίες και ένα τρομερό bullying, δεν το καταλάβαμε γιατί ο Κυριάκος ήθελε να το αντιμετωπίζει μόνος του, δεν ήθελε να μας στεναχωρεί. Άλλο όταν το καψώνι στο στρατό γίνεται σε ομάδα ατόμων κι άλλο όταν γίνεται ατομικά» είπε.

Ο πατέρας του 23χρονου εξερράγη. «Ο στρατός είναι ωφέλιμο εργαλείο, εγώ του έλεγα να πάει. Εκεί θα μπορούσε να δει τη διαφορετικότητα και το χαρακτήρα», είπε λέγοντας πως «θα πρέπει να φυλάγονται τα παιδιά μας».

«Δε θέλω να κατηγορήσω κανένα αξιωματικό ή κανένα που να είναι αθώος, θέλω να γίνει έρευνα και να αποδοθούν σωστά τα πράγματα», τόνισε.

Ερωτηθείς για το τι συνέβη στο παιδί του είπε πως «είχε μανία καταδίωξης» και περιέγραψε πως «είχε έρθει στο σπίτι με άδεια και φοβόταν ότι θα ‘ρθουν να τον περάσουν στρατοδικείο, επειδή είχε βγάλει φωτογραφία με πολυβόλο, τον απειλούσαν».

«Δεν είναι μια ανθρώπινη ζωή, χάνονται πάρα πολλά παιδιά και δεν γίνεται τίποτα», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber