Τον πανικό σκόρπισε ο οδηγός ενός βαν εταιρείας κούριερ όταν έβαλε όπισθεν για να παρασύσει τέσσερις υπαλλήλους ενός εργοστασίου στην Πάτρα, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν από αυτούς.

Ο λόγος αυτής της αδιανόητης «επίθεσης»; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο οδηγός πήγε να πατήσει τους υπαλλήλους επειδή, όπως τους είπε, του πέταξαν χαλίκια στο παρμπρίζ καθώς κούρευαν το γκαζόν.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου. Στο πρώτο καρέ του βίντεο, φαίνονται οι τέσσερις υπάλληλοι του εργοστασίου που νωρίτερα κούρευαν το γκαζόν και μπροστά τους το λευκό βανάκι της εταιρείας κούριερ που έχει σταματήσει.

Ξαφνικά, αρχίζει η τρελή πορεία του βαν με την όπισθεν, με τον οδηγό να γκαζώνει και ταυτόχρονα να στρίβει το τιμόνι για να παρασύρει τους υπαλλήλους.

Οι τρεις έχουν οπτική επαφή και προλαβαίνουν να αντιδράσουν όμως ο ένας παρασύρεται. Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι τρεις συνάδελφοι του τραυματία ακινητοποιούν τον οδηγό, βγάζουν τα κλειδιά από το βανάκι και ειδοποιούν ασθενοφόρο για τον 36χρονο τραυματία που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο τραυματίας παρέμεινε στο νοσοκομείο για 15 μέρες και επέστρεψε σπίτι για να συνεχίσει την αποθεραπεία του με την κατάσταση της υγείας του να συνεχίζει να εμπνέει ανησυχία.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του τραυματία αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης πέρασε μπροστά από τους υπαλλήλους που κούρευαν το γκαζόν. Πάτησε φρένο, τους είπε ότι του πέταξαν χαλίκια στο παρμπρίζ από τις εργασίες που έκαναν και όταν εκείνοι του απάντησαν ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ο δράστης απασφάλισε.

Ο οδηγός του λευκό βαν συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Κομμένο το βίντεο, λέει ο δικηγόρος του δράστη

Ο δικηγόρος του δράστη, Γιάννης Αποστολόπουλος, από την πλευρά του τόνισε ότι το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι κομμένο προσθέτοντας ότι δεν φαίνεται η επίθεση από δύο άτομα που δέχθηκε ο οδηγός του βαν.

«Το βίντεο έχει κοπεί. Αυτό που έχει κοπεί δείχνει ξεκάθαρα την επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα ο οδηγός του αυτοκινήτου. Καλό θα ήταν να δοθεί ολόκληρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου επισήμανε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δέχτηκε επίθεση με χαλίκια και κατέβηκε να ζητήσει τον λόγο λέγοντας πως το αυτοκίνητο δεν είναι δικό του και θα έχει πρόβλημα λόγω της ζημιάς. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι οι δύο υπάλληλοι στη συνέχεια ξυλοφόρτωσαν τον οδηγό.

«Εκφράζω από τον πελάτη μου τη συγγνώμη προς τον άνθρωπο», είπε ο κ. Αποστολόπουλος και σημείωσε ότι καλό θα είναι το βίντεο να δοθεί ολόκληρο, καθώς θα αποτελέσει και τεκμήριο της δικογραφίας.