Μετά από μια κατάθεση η οποία διήρκεσε πολλές ώρες, ο 24χρονος ράπερ από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές με την εξαφάνιση του, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ο νεαρός, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία επέστρεψε στο σπίτι του σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή T-Live το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πλέον οι Αρχές, οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση του, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που διακίνησαν στο internet τις προσωπικές στιγμές του 24χρονου.

«Είναι πολύ καλύτερα, είναι σε μία σταθερή κατάσταση, οι γιατροί ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Υπήρχε συνεργασία, η παραμονή του στο νοσοκομείο τον ωφέλησε. Η οικογένειά του και ο ίδιος επέλεξαν για ένα διάστημα τη σιωπή και την απομόνωση. Είναι κάτι το οποίο το χρειάζεται, για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του γιατί βγήκε μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια, και ψυχική και συναισθηματική» δήλωσε η δικηγόρος του στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ την περασμένη Δευτέρα, ο νεαρός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το οποίο γνωστοποιούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Μετά από αυτό το βίντεο ο ράπερ εξαφανίστηκε.