Μία νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με εκείνες που ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούν ανθρώπους του θεάτρου. Η συγκεκριμένη έχει πρωταγωνιστή έναν γνωστό ηθοποιό, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Η ηθοποιός που κάνει την καταγγελία μίλησε στο documentοnews.gr, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως έχει τα στοιχεία της στη διάθεσή του και την αναφέρει ως Α.Γ.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε τη θέση του αλλά και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας ενώ δεν δίστασε να αποπειραθεί να τη βιάσει.

Το περιστατικό, τοποθετείται το 2014 και την πρώτη επικοινωνία φέρεται να ξεκίνησε ο ηθοποιός ο οποίος ζήτησε από τη γυναίκα συνάδελφο του να συναντηθούν ώστε να του δώσει το βιογραφικό της. Κολακευμένη, όπως αναφέρει η ηθοποιός έκλεισε ραντεβού μαζί του σε κεντρική καφετέρια.

Φεύγοντας από το ραντεβού τους, ο ηθοποιός – σύμφωνα με την καταγγελία- προσφέρθηκε να την γυρίσει σπίτι και αντ’ αυτού φέρεται να σταμάτησε το αυτοκίνητο του σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της, ο ηθοποιός προχώρησε σε απρεπείς πράξεις ενώ όταν εκείνη τον απείλησε πως θα δημοσιοποιήσει τα όσα κάνει εκείνος απάντησε εριστικά και προκλητικά.

«Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του», αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της η ηθοποιός.

Η γυναίκα στη συνέχεια, όπως περιγράφει: «Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση».

Η κατάσταση, όπως αναφέρει η ηθοποιός, έφτασε στο τέλος της όταν ο ηθοποιός της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και την πέταξε έξω βρίζοντας και φτύνοντάς την λέγοντας ειρωνικά «θες και ρόλο…».

Η καταγγελία αναφέρθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και μπορείτε να το δείτε στο λεπτό 43:30 του παρακάτω βίντεο.