Κοντά στην πραγματοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάτκο Μίλιεβιτς για να τον κάνουν κάτοικο Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» λέγεται πως είχαν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να τον «ψήσουν» ώστε να υπογράψει.

Ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον από πλευράς Ολυμπιακού, όπως είχε συμβεί και με τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος όμως είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν «πιάσει» στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει να «καίγεται», χάρη και στην αγωνιστική άνοδο του Μπρούμα, αλλά στην ανταπόκριση του Ανδρούτσου σε ρόλο πλάγιου οπισθοφύλακα.