Η Βάνα Παπαευαγγέλου στην ενημέρωση για τον κορονοϊό στάθηκε στις περιοχές της Δυτικής Αττικής και της Κοζάνης για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων.

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε πως υπάρχει ανησυχία και έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις ημέρες των γιατρών.
Η κα. Παπαευαγγέλου τόνισε πως αν κάποιος βρίσκεται σε μία περιοχή, η οποία παρουσιάζει μειωμένο αριθμό κρουσμάτων, και εμφανιστεί «χαλαρός» τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να προκαλέσει νέα αύξηση τον Γενάρη.

Μεταξύ άλλων η Βάνα Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι είναι ελπιδοφόρο ότι ο αριθμός εκείνων που βγήκαν από τις ΜΕΘ είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό εκείνων που διασωληνώθηκαν.

Είμαστε χαρούμενοι για τη μείωση του δείκτη Rt τόνισε η κ. Παπαυαγγέλου, συμπληρώνοντας όμως ότι τα μέλη της Επιτροπής ανησυχούν ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα τα νοσοκομεία θα γεμίσουν και πάλι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.