Παρά την επιτυχία που σημείωνε στη μουσική, η Κατερίνα Τοπάζη, περίπου το 2009 πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που της έτυχε και ύστερα από κάποια προσωπικά προβλήματα, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή στη ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν μετά τον εφιάλτη που έζησε όταν παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και χτύπησε θανάσιμα μια ηλικιωμένη στη λεωφόρο Κατεχάκη εγκατέλειψε την Ελλάδα για την Αμερική.

Το 2008 άλλωστε είχε γνωρίσει έναν ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και έτσι αποφάσισε να φύγει μαζί του στο εξωτερικό, όταν εκείνος της το πρότεινε.

Η Κατερίνα Τοπάζη, είχε άλλωστε αραιώσει τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν το 2007.

Η γνωστή τραγουδίστρια που περνά το χρόνο της μακριά από την Ελλάδα φροντίζει να κρατά πάντοτε επαφή με τον ελληνισμό. Μέσα από το προφίλ της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φροντίζει να ενημερώνει τους φίλους της για τα νέα της και να μαθαίνει τι συμβαίνει στην πατρίδα της. Κι όπως λένε όσοι την ξέρουν από κοντά, ετοιμάζει την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία.

Το μόνο σίγουρο είναι, όπως λένε όσοι την ξέρουν από κοντά, είναι ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και εύχεται και στους υπόλοιπους να νιώσουν την ευτυχία. Ξέρει το δράμα που περνούν οι Έλληνες και εύχεται όλοι να το ξεπεράσουν ενώ θα συμβούλευε τους νέους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».