Στο διαμέρισμά του, στον δεύτερο όροφο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επί τα οδού αγίας Φιλοθέης 19 αναμένεται να συνεχίσει την αποθεραπεία ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Ιερώνυμος που έλαβε νωρίτερα εξιτήριο από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου βρισκόταν επί 12 ημέρες.

Θα συνεχίσει να λαμβάνει ήπια αγωγή για προκλητικούς λόγους, εξαιτίας μεταξύ άλλων και του γεγονότος ότι είναι 82 ετών και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα όπως είναι ο διαβήτης και η υπέρταση.

Την εποπτεία του ανώτατου ιεράρχη που προσβλήθηκε από κορονοϊό θα εξακολουθήσει να έχει η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, η γιατρός κα Αναστασία Κοτανίδου αλλά και ο καθηγητής παθολογίας με ειδικότητα λοιμωξιολόγου, Σωτήρης Τσιόδρας που θα τον επισκέπτονται όποτε κριθεί απαραίτητο.

Στο πλευρό του Μακαριωτάτου θα βρίσκονται συνεχώς οι δικοί του άνθρωποι, ένας εκ των οποίων είναι ο πιστός οδηγός του Βλάσης Καρανικολάου που δεν έλειψε ούτε στιγμή από δίπλα του όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Φορώντας την ειδική στολή για τον κορονοϊό καθόταν στη Μονάδα Αυξημένης φροντίδας ώστε να εξυπηρετεί τον κ. Ιερώνυμο σε ο,τιδήπ