Νεκρός στο διαμέρισμά του, μετά από τέσσερις ημέρες, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα, ένας 77χρονος στο Βόλο, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια παθολογικά προβλήματα.

Ο συνταξιούχος διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οποία επίσης διαμένουν σε ξεχωριστό διαμέρισμα, ο γιος του και η νύφη του.

Όπως έγινε γνωστό, το νεαρό ζευγάρι απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες. Ο γιος του 77χρονου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό και η νύφη του είχε φύγει το περασμένο τριήμερο, προκειμένου να πάει στον τόπο καταγωγής της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Όταν επέστρεψε στο Βόλο και είδε τα παντζούρια του σπιτιού του πεθερού της κλειστά, τον αναζήτησε. Χτύπησε το κουδούνι, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Έψαξε στη γειτονιά, απευθύνθηκε μάλιστα και στο μπακάλικο στην περιοχή, αλλά κανείς δεν είχε δει τις τελευταίες ημέρες τον 77χρονο.

Έτσι, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και εκείνοι άνοιξαν το διαμέρισμα και εντόπισαν νεκρό τον 77χρονο. Παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή, το αποτέλεσμα της οποίας, έδειξε ότι ο θάνατος του συνταξιούχου προκλήθηκε από παθολογικά αίτια, όπως αναφέρει το thessalianews.gr.