Η Ιωάννα Σουλιώτη άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο. Ήταν μία από τις ιέρειες στις ελληνικές πασαρέλες τη χρυσή εποχή του μόντελινκ.

Αργότερα, ανέλαβε την παρουσίαση αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών ενώ σήμερα είναι σύμβουλος μόδας.

Η Ιωάννα Σουλιώτη λατρεύει τις τέχνες και τα σπορ και θεωρεί ότι όταν μπορεί να συμβάλλει φιλανθρωπικά, θα το κάνει χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Όσοι την ξέρουν λένε ότι δε σταματάει να δοκιμάζει ποτέ κάτι καινούργιο και δεν φοβάται. Της αρέσει μάλιστα να γράφει.

Ξέρει τι ζητάει από τη ζωή και ξέρει να θέτει τα όρια της. Έχει αυτογνωσία και αναγνωρίζει τα ελαττώματά της. Η καλύτερη της φίλη είναι η αδελφή της με την οποία μοιράζεται όλα της τα μυστικά και στην οποία φροντίζει να κάνει συχνά εκπλήξεις. Το όνειρο της είναι να σταθεί άξια για τα παιδιά της και να τους μεταφέρει αυτά που έχουν νόημα στη ζωή.

Αυτή την περίοδο η Ιωάννα Σουλιώτη είναι μία από τις επώνυμες που δοκιμάζουν την τύχη τους στα κοινά. Κατεβαίνει, όπως λέει η ίδια, στο δήμο Βύρωνα όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε. Χωρίς βέβαια να μένει στην περιοχή, θέλει να παλέψει γι’ αυτή. Μάλιστα, όπως λέει, το σημαντικό δεν είναι να κατοικείς εκεί αλλά να ξέρεις ποια προβλήματα αντιμετωπίζει η πόλη σου.

Ο λόγος που δοκιμάζει την τύχη της είναι μία σκέψη που κάνουν πολλοί. «Από το να καθόμαστε στον καναπέ μας και να κριτικάρουμε, καλύτερα να κατέβουμε και να κάνουμε κάτι για τα κοινά», αναφέρει. Γι’ αυτό και συμπαρίσταται στον Παναγιώτη Κόνσουλα. Μάλιστα, σημειώνει ότι δεν πιστεύει σε κόμματα και παρατάξεις αλλά σε ανθρώπους.

Ως μητέρα μάλιστα θέλει να παλέψει για το μέλλον των παιδιών της γιατί μπορεί να καταλάβει τις φοβίες τους και την αβεβαιότητα για το αύριο.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».