Η Μάγδα Φύσσα ζει εδώ και 7 χρόνια το μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει μια μάνα: αυτόν της απώλειας του παιδιού της. Ένας πόνος που γίνεται ακόμα πιο βαρύς καθώς το νήμα της ζωής του Παύλου Φύσσα έκοψε το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Τα τελευταία 5,5 χρόνια η Μάγδα Φύσσα βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα ζητώντας ένα μόνο πράγμα: Δικαιοσύνη. Αυτό ζήτησε και σήμερα όταν έφτασε στο Εφετείο, φορώντας μια μάσκα με το όνομα του ράπερ γιου της: Killah P. Στο λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με το όνομα Παύλος.

Όλοι μιλούν για τη Μάγδα Φύσσα και τον αγώνα της κατά του φασισμού.

«Η ψυχή μου συνταράσσεται από τη μορφή της Μάγδας Φύσσα» υπογράμμισε ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο Mega. «Μια γυναίκα σήκωσε μπόι, μόνη της για το παιδί της, απέναντι στο τέρας και άντεξε και έμεινε να παλεύει. Αυτή η γυναίκα είναι όλη η Ελλάδα».

«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα, ένα ορόσημο, για τη Δημοκρατία, για τη Δικαιοσύνη, για τον αντιφασιστικό αγώνα, για τη δικαίωση της Μάγδας Φύσσα, που τόσα χρόνια ήταν επικεφαλής μιας τιτάνιας προσπάθειας για να απονομιμοποιηθεί η δράση αυτής της πολιτικής οργάνωσης, η οποία πρέπει να καταστεί εγκληματική οργάνωση, και με το νόμο, έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα» είπε ο Νίκος Βούτσης.