Στο Καρά Τεπέ μεταφέρθηκαν 9.000 μετανάστες και πρόσφυγες

Συνολικά 213 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό


ΕΛΛΑΔΑ
16:00
19/09/2020
Στο Καρά Τεπέ μεταφέρθηκαν 9.000 μετανάστες και πρόσφυγες
3
loading

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση για τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στο Καρά Τεπέ, έπειτα από την φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι και σήμερα το πρωί, στη νέα δομή μπήκαν 9.000 άτομα που στο σύνολο τους έχουν ταυτοποιηθεί και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία της αίτησης ασύλου τους. Επίσης, έχουν ελεγχθεί και υγειονομικά, με 213 από αυτούς να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και να έχουν μπει σε απομόνωση σε ξεχωριστό τμήμα της νέας δομής.

Από το πρωί, δόθηκε στην κυκλοφορία το σύνολο του οδικού δικτύου που η λειτουργία του είχε επηρεασθεί. Ενώ συνεργεία προβαίνουν σε καθαρισμούς και απολυμάνσεις δημόσιων και ιδιωτικών χώρων.

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει και το σύνολο των επιχειρήσεων της περιοχής που παρέμειναν κλειστές από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar tboni2

  Ήταν που θα τους έδιωχναν οι ψεύτες της ΝΔ.

 2. avatar jjjiimmyyy

  Στους 9000 βρέθηκαν 213 άτομα θετικά...κανείς δεν λέει τίποτα για αυτήν την υγειονομική βόμβα... κάνεις δεν φορά μάσκα και κανείς δεν κάνει τίποτα...
  Κατά τα άλλα η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι αμερόληπτη...

 3. avatar Peter17

  Οι υπόλοιπες 3.000 μεταξύ των οποίων 150 παραβατικοί(εγκληματίες λέω εγώ) και 32 που είχαν βρεθεί θετικοί πριν το κάψιμο της Μόριας που βρίσκονται; Στα βουνά κ στα στενά της Μυτιλήνης. Αλλά ποιος νοιάζεται; Έχουμε Ιανό, ελληνοτουρκικά, κορονοϊούς.... χ.... για τους Μυτιληνιούς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει