Κακοκαιρία Ιανός: Παραμένει η διακοπή των δρομολογίων Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Σημαντικές ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκατάστασή τους


ΕΛΛΑΔΑ
9:54
19/09/2020
Κακοκαιρία Ιανός: Παραμένει η διακοπή των δρομολογίων Αθήνα-Θεσσαλονίκη
1
loading

Πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο λόγω της κακοκαιρίας Ιανός.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει ότι διακόπτονται τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πως γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, σημειώνοντας ότι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα υπάρχουν λεωφορεία από το Λιανοκλάδι μέχρι τη Λάρισα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης  και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα  σημεία της υποδομής.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ.

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 3,5 ωρες ??? χαχαχαχαχαχαχαααα ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει