Ένας γιατρός από την Ορεστιάδα που επισκεπτόταν συστηματικά για λόγους υγείας το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αφού έκανε το τεστ, βγήκε θετικός και έκανε εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο νοσοκομείο αναφοράς της περιοχής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του Open, έπειτα από αρκετές ημέρες τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο γιατρός υπεβλήθη σε δύο τεστ με βάση το πρωτόκολλο και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Έτσι, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

Από κορονοϊό νόσησε και η 56χρονη σύζυγός του και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ρεπόρτερ, η γυναίκα κατέληξε. Παράλληλα, νόσησε και η πεθερά του 62χρονου γιατρού.

Έπειτα από αρκετές ημέρες που βρισκόταν σπίτι, ο γιατρός παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Ο εν λόγω άνδρας μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και παραμένει ακόμη για νοσηλεία, με την όλη αυτή υπόθεση να προκαλεί προβληματισμό στους συναδέλφους του, καθώς δεν είναι συνηθισμένο. Ειδικά το πόσο άμεσα συνέβη αυτό…