Το καινούριο στέκι στο Γκάζι, που έδωσε το «παρών» στην πολυσύχναστη πιάτσα της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2013 και προκάλεσε εντυπώσεις, δεν είναι άλλο από το Vice Versa, το οποίο, όπως δηλώνει και το όνομά του άλλωστε, έχει αντίστροφη λογική.

Πρόκειται για ένα restaurant-cocktail bar, όπου θα πραγματοποιήσετε τα πιο ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά διαδραστικά ταξίδια, τόσο στο χώρο της γεύσης όσο και του cocktailing.

Το βιομηχανικής αισθητικής, λοιπόν, στέκι σάς δίνει τη δυνατότητα να πάρετε το γεύμα σας με πιάτα εμπνευσμένα και πρωτότυπα, παρασκευασμένα με παραδοσιακά, επιλεγμένα υλικά, ακολουθώντας τις σύγχρονες γαστριμαργικές τεχνικές. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, έτσι ώστε να μπορεί να μείνει ικανοποιημένος ακόμη και ο πιο απαιτητικός ουρανίσκος.


Από τα πιάτα που ξεχωρίζουν αδιαμφισβήτητα τα εμπνευσμένα και με πρωτότυπη ονομασία «όταν η καραβίδα προσπαθεί», δηλαδή κριθαρώτο γαριδοκαραβίδας, καθώς και το «μποστάνι», σαλάτα με φρέκα ντοματίνια εποχής, δροσουλίτες, αγγουράκι, ελιές και όλα αυτά «ποτισμένα» με σάλτσα φέτας.

Στο χώρο του Leading Bartender’s Society Bartenders το διαδραστικό ταξίδι συνεχίζεται, ολοκληρώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία που θα ζήσετε στο Vice Versa.

Με μια ενημερωμένη cocktail list που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα και εξειδικευμένους bartenders που παντρεύουν διαφορετικά υλικά, ανατρέπουν κλασικές και αγαπημένες συνταγές, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας και το γούστο σας.

Μην διστάσετε να πάρετε μέρος στο διαδραστικό «παιχνίδι» με τους bartenders και να επιλέξετε ένα cocktail στο οποίο η τελευταία πινελιά της δημιουργίας του θα είναι όλη δική σας. Προτιμήστε το Panna cota Swing ή το Hug.

Tip: Οι μουσικές κινούνται σε funk, house, jazz, soul, dance ρυθμούς, ενώ φημισμένοι djs δίνουν το παρών στα decks του.

Info

Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι

Tηλ. +30 210 3412120

www.facebook.com/ViceVersaGazi

Καθημερινά: Από τις 19.00

Από 7-14 ευρώ (πιάτα), 7 ευρώ (ποτό), από 8-9 ευρώ (cocktail)


 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!