Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» εγκαινιάζει, στην Λεωφ. Κηφισίας 78 στο Μαρούσι το 12ο κατάστημά της, βάζοντας στον χάρτη των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, ακόμη έναν προορισμό.

Στο κατάστημα λειτουργεί βιολογικό κρεοπωλείο με πιστοποιημένα, ελληνικά, εκλεκτής ποιότητας βιολογικά κρέατα. Επίσης, από το Σεπτέμβριο θα λειτουργεί Organic Bar με ολόφρεσκους χυμούς, smoothies και πολλά healthy snacks.

Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του, διαθέτοντας πάντα τη μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών τροφίμων (όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα ψυγείου, όσπρια, ζυμαρικά κτλ) αλλά και μεγάλη ποικιλία σε είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης. Εκτός αυτών, παρέχει και στους πιο απαιτητικούς πελάτες προϊόντα ειδικής διατροφής (vegan, gluten free, sugar free), υπερτροφές, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα διεθνούς κουζίνας. Το εύρος της ποικιλίας μετατρέπει τα καταστήματα αυτά σε one-stop shop, δηλαδή ο καταναλωτής βρίσκει όλα τα προϊόντα που επιθυμεί με μία στάση, σε ένα κατάστημα!

Τα καταστήματα της αλυσίδας «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» είναι τα πιο «πλούσια» και καινοτόμα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων. Η μοναδική διαρρύθμιση και ο σχεδιασμός των καταστημάτων, δηλαδή ο καλαίσθητος και οργανωμένος χώρος σε συνδυασμό με μία εξειδικευμένη εξυπηρέτηση δημιουργούν στον καταναλωτή μια ευχάριστη εμπειρία αγοράς σε κάθε επίσκεψη.

Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» διαθέτει μια εύχρηστη πλατφόρμα e-shop στην ιστοσελίδα biologikoxorio.gr, αλλά και υπηρεσίες delivery κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (τηλ. Αμαρουσίου: 210 80 21 437).

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Μαρούσι, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Δεληκάρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η αποστολή του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι η παροχή υγιεινών βιολογικών τροφίμων σε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές. Η υποστήριξη της υγείας όλων των ανθρώπων αλλά και η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του πλανήτη μας αποτελεί βασική αξία για τον όμιλό μας. Πρώτιστο μέλημα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής του αλλά και στο φυσικό περιβάλλον. Το 2020 βρίσκει το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» σε δημιουργική πορεία ανάπτυξης, δίνοντας την ευκαιρία αγοράς μοναδικών προϊόντων ευρείας ποικιλίας σε όλο και περισσότερους καταναλωτές».

Γνωρίστε τα προϊόντα στο site πατώντας εδώ