Με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας της Αθήνας η Πειραιώς Real Estate και η PICAR, που διαχειρίζεται τον πιο δημοφιλή χώρο αναψυχής στο κέντρο της πρωτεύουσας, το City Link, συνεχίζουν να προσφέρουν ενεργά στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων που έχει σκοπό την επίτευξη του «πολιτισμού της καθημερινότητας».

Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας μία από τις δώδεκα σύγχρονες, εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία.

Το συγκεκριμένο μέσο καθαρισμού έχει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, ταχύτητα έως 6χλμ/ώρα -που καθορίζεται από τον χειριστή- και δυνατότητα κίνησης στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα. Η χρήση του δε, θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της εργασίας των οδοκαθαριστών του Δήμου Αθηναίων.

Ο κύριος Γεώργιος Ι. Κορμάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της PICAR ανέφερε σχετικά: «Η πόλη των Αθηνών στην οποία εργαζόμαστε και διαβιούμε αξίζει την έμπρακτη αλληλεγγύη όλων μας. Από την πιο μικρή πράξη κάθε πολίτη ή επισκέπτη μέχρι τη συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών στο πρόγραμμα “Υιοθέτησε την Πόλη σου” του Δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη, ας συστρατευτούμε όλοι στον κοινό σκοπό δημιουργίας μιας καθημερινότητας ισότιμης της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης. Εύχομαι οι νέες αυτοκινούμενες σκούπες να βοηθήσουν το Δήμο Αθηναίων στην επίτευξη μιας πιο καθαρής Αθήνας, η οποία όμως είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα εφόσον η Αθήνα «υιοθετηθεί» από κάθε Αθηναίο πολίτη και επισκέπτη ξεχωριστά».

«Στον Δήμο των Αθηναίων δεν έχει αλλάξει μόνο ο τρόπος που καθαρίζουμε την πόλη. Είναι η αλλαγή του τρόπου που λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες μας. Από την ανανέωση και την ενίσχυση του εξοπλισμού μας, μέσω αυτού του σημαντικού εργαλείου που ονομάζεται “Υιοθέτησε την πόλη σου”, μέχρι την καθημερινή παρουσία του δήμου μας, σε όλη την Αθήνα. Μόνο έτσι δημιουργούμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας» επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.