Τη συνεργασία της με το Δήμο Αθηναίων ανακοινώνειη Eurolife FFH, ξεκινώντας μια νέα δράση με σημαντικόθετικό αντίκτυπο στην εικόνα της πόλης και τηνκαθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτώντης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει επτάαυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστήστη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, μεσκοπό να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικόκαθαρισμό οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων. Με τηνενέργεια αυτή, η Eurolife FFH συμμετέχει στηναναβάθμιση της εικόνας της Αθήνας, βοηθώντας ώστενα γίνει το κέντρο της πιο φιλικό, ευχάριστο καισύγχρονο. Η δράση υλοποιείται μέσω τουπρογράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τηςεταιρείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υιοθέτησετην πόλη σου»  του Δήμου Αθηναίων.

Οι επτά αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες που έχει,πλέον, στη διάθεσή της η Διεύθυνση Καθαριότητας &Ανακύκλωσης διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό καιχαρακτηριστικά, δίνοντας στους χειριστές τους μιασειρά από πλεονεκτήματα. Με μηδενικούς ρύπους καιαθόρυβη λειτουργία εξασφαλίζουν τον «πράσινο»χαρακτήρα τους, ενώ η εύκολη διαχείρισή τουςδημιουργεί ένα καλύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλονεργασίας για τους οδοκαθαριστές που θα τιςχρησιμοποιούν.

«Είναι σπουδαίο να αλλάζει η πόλη. Να καθαρίζει, να εκσυγχρονίζεται και να γίνεται πιο ανθρώπινη και αυτό να το πετυχαίνουμε όλοι μαζί. Κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις. Πέρα από κάθε αλλαγή που γίνεται στην Αθήνα, έχει μεγάλη σημασία ότι συνδιαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας και είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Να κάνουμε τη ζωή στην πρωτεύουσα καλύτερη. Αυτός ο στόχος δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην προσφορά της Eurolife FFH και την ευχαριστούμε γι’ αυτό»,  αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Καθώς έχουμε τη χαρά να εργαζόμαστε στην καρδιάτης Αθήνας, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ιδιαίτερησημασία για εμάς», σημειώνει ο ΑλέξανδροςΣαρρηγεωργίουΠρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλοςτης Eurolife FFH. «Προσφέροντας επτά προηγμένηςτεχνολογίας ηλεκτρικές σκούπες, μια για το κάθεδημοτικό διαμέρισμα, συμμετέχουμε στην αναβάθμισητης εικόνας της πόλης και στη βελτίωση τηςποιότητας ζωής, τόσο των ανθρώπων που μένουν καιεργάζονται στο κέντρο της, όσο κι εκείνων που τηνεπισκέπτονται. Ασπαζόμαστε το όραμα του ΔήμουΑθηναίων για μια Αθήνα σύγχρονη που κάνειπερήφανους τους κατοίκους της και μαγνητίζει τουςεπισκέπτες της».

Η Eurolife FFH, μέσω του προγράμματος εταιρικήςκοινωνικής ευθύνης της, πραγματοποιεί δράσεις πουστόχο έχουν να βελτιώσουν και να καλυτερεύσουν τηνποιότητα ζωής των ανθρώπων στη χώρα. Η εταιρείασυνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς,αναπτύσσοντας από κοινού δραστηριότητες που έχουντους πολίτες στο επίκεντρό τους και υπόσχονταιμεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.