Με το μήνυμα #μαζί_ξεκινάμε πάλι, το Vodafone Business στέκεται δίπλα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τις βοηθά να κάνουν το Restart, παρέχοντας δωρεάν για 3 μήνες όλα τα εργαλεία Giga Smart Business και Smart Working και δίνοντάς τους την ευκαιρία να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς αρχική επένδυση από την πλευρά τους, ώστε να είναι έτοιμες και παραγωγικές ό,τι κι αν συμβεί, δίχως να χάσουν χρόνο ή τις ευκαιρίες της αγοράς.

Επιπλέον, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση νέων, καινοτόμων λύσεων Internet of Things, που επιτρέπουν στις εταιρείες να εξασφαλίσουν την άνετη επιστροφή στην εργασία για τους εργαζομένους και τους πελάτες τους. Οι λύσεις, οι οποίες συμμορφώνονται με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σχεδιάστηκαν ώστε να αυξήσουν την προστασία της υγείας και ασφάλειας, διαφυλάσσοντας τους εργαζομένους από την έκθεση σε πρόσθετο κίνδυνο και διασφαλίζοντας την πλήρως υπεύθυνη λειτουργία τους επιχειρήσεων.

Επισυνάπτεται σχετικό Δελτίο Τύπου και φωτογραφικό υλικό, ενώ στο βίντεο αυτό μπορείτε να δείτε περισσότερα για την ανακοίνωσή μας, μέσα από μία συζήτηση με τη Γενική Διευθύντρια του Vodafone Business Κάτια Σταθάκη