Η Barilla συμμετέχει με δυναμική παρουσία στην HORECA, τη μεγαλύτερη ελληνική έκθεση που αφορά επαγγελματίες των κλάδων της μαζικής εστίασης και του τουρισμού, που θα διεξαχθεί από τις 7 – 10 Φεβρουαρίου 2014, στο Metropolitan Expo.

Η Barilla θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, όπου οι επαγγελματίες επισκέπτες του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές συσκευασίες της εταιρείας. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla, καθώς και τις 4 ημέρες καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν γευστικές συνταγές στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα.

Ενισχύοντας την επιτυχημένη και αξιόπιστη συνεργασία που ήδη διατηρεί με πολυάριθμα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, η Barilla θα μεταφέρει την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της μέσω των συνεργατών της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα γνωρίσουν δια χειρός διάσημων σεφ τη φιλοσοφία της εταιρείας για θρεπτικά, εύκολα γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής της Barilla.

Το Σάββατο 8/2, από τη 13:00 ως τις 17.00, ο διάσημος και αγαπητός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μαγειρέψει και θα προσφέρει στους επισκέπτες λατρεμένους συνδυασμούς με προϊόντα Barilla. Την ίδια ώρα, την Κυριακή 9/2 ο καταξιωμένος σεφ της Academia Barilla, Marcello Zaccaria, θα συστήσει το κοινό σε ένα θαυμαστό κόσμο αυθεντικών, ιταλικών γεύσεων.

Η HORECA διοργανώνεται για 9η χρονιά φέτος και αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και κοινωνικό forum σχετικά με υποδομές και υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης και Τουρισμού, καθώς το 2013 συγκέντρωσε 120.000 επαγγελματίες επισκέπτες του κλάδου.