Στην Κεφαλονιά ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος

Μετέβη στο νησί με εντολή του Νίκου Δένδια


ΕΛΛΑΔΑ
22:05
26/01/2014
Στην Κεφαλονιά ο υπαρχηγός του πυροσβεστικού σώματος
loading

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, μετέβησαν στην Κεφαλονιά με ελικόπτερο Super Puma ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με το ίδιο ελικόπτερο πήγε στην Κεφαλλονιά, με εντολή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλιμάκιο του Ο.Α.Σ.Π. προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση της κατάστασης.

Στην Κεφαλλονιά πήγε επίσης ο Διοικητής της ΕΜΑΚ Πατρών, με προσωπικό και μέσα της ίδιας Υπηρεσίας, που θα παραμείνουν εκεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα από την ΕΜΑΚ Πατρών μετέβησαν στην Κεφαλλονιά ένα διασωστικό όχημα σεισμών με πέντε πυροσβεστικούς υπαλλήλους, ακόμα δύο πυροσβεστικά οχήματα με δύο υπαλλήλους το καθένα και ένας σκύλος.

Στο νησί μεταβαίνει και 30μελής δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με περιπολικά οχήματα, για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού και την παροχή συνδρομής σε υπηρεσίες και πολίτες, καθώς και 11μελες κλιμάκιο μηχανικών της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ.), μαζί με κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) και αύριο θα ενισχυθούν και με άλλους μηχανικούς.

Στην Κεφαλονιά δόθηκε εντολή να μεταβεί και κλιμάκιο μηχανικών του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.). καθώς και μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) για την συγκρότηση μικτών Επιτροπών με τους εκεί μηχανικούς της Περιφέρειας για την εκτίμηση των ζημιών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει