Επιχειρηματίες από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης χρεοκόπησαν και σπεύδουν τώρα στις ουρές των συσσιτίων ή ζητούν δουλειά στο δήμο, ανεξαρτήτως θέσης αρκεί να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.

Μιλώντας στην Εspresso ο δήμαρχος Πυλαίας Θεσσαλονίκης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης λέει: «Ισχυροί επιχειρηματίες, που πριν από μερικά χρόνια διέθεταν πολλά χρήματα για φιλανθρωπίες, σήμερα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να απολύσουν δεκάδες εργαζομένους. Έχασαν τα πάντα και σήμερα ζητούν να τους βοηθήσουμε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τελευταία τρία χρόνια, τουλάχιστον τέσσερις επιχειρηματίες φαλίρισαν, έχασαν περιουσίες και σπίτια και αναγκάστηκαν να χτυπήσουν την πόρτα του δημαρχείου.

Ο δήμαρχος μάλιστα αναφέρει πως επιχειρηματίες που πριν από μερικά χρόνια ενίσχυαν οικονομικά τα συσσίτια, σήμερα τρέφονται από αυτά και η τοπική κοινωνία οφείλει να τους στηρίξει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.