Ήταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες όταν 3 αδελφές από την Αθήνα, με το καλλιτεχνικό «Tegou Sisters», έκαναν μεγάλο buzz στο διαδίκτυο με το χριστιανικό τους ραπ.

Η Βασιλική, η Άννα-Μαρία και η Αλεξάνδρα αναφέρονταν και στον Χριστό ραπάροντας.

Τα τρία κορίτσια αναρτούν συχνά βίντεο με δικά τους τραγούδια σε λογαριασμό τους στο Facebook αλλά και στο Youtube, στα οποία τραγουδούν μαζί και σε κάθε τους ανάρτησή τους συγκεντρώνουν πλήθος από likes και κοινοποιήσεις.

Τώρα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά καταπιάνονται με ένα όχι τόσο χαλαρό θέμα.

Οι Tegou Sisters τραγουδάνε για τις εκτρώσεις, σε μια εποχή που το ζήτημα της αυτοδιάθεσης του σώματος και της επιλογής των γυναικών στην έκτρωση είναι ξανά επίκαιρο.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι εν έτει 2020 δεν θα έπρεπε να γίνεται καμία συζήτηση για το θέμα, μιας και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τη ζωή και το σώμα τους.

Οι στίχοι:

«Δεν σου ανήκει η ζωη του. Για να τη πάρουν έτσι άπλα. Θα μετανιώσεις αν τη δώσεις. Ξέρεις το σκότωσες κρυφά. Σκέψου αν έχει το σπουργίτι. Φαΐ και μέρος για να ζήσει τότε δεν θα χει το παιδί σου. Ότι απαραίτητο ζητήσει. Δεν του χρειάζονται χρυσάφια. Δεν του χρειάζονται ολα αυτά. Το μόνο που έχει ανάγκη είναι η δική η σου αγκαλιά. Κάτσε και σκέψου άμα αξίζει να του στερήσεις ολο αυτό. Να του στερήσεις την ευκαιρία. Να πει το πρώτο σ αγαπώ. Ξέρω νομίζεις πως δεν υπάρχει. Δεν έχει δημιουργηθεί. Μα η αλήθεια είναι πως μέσα υπάρχει ήδη μια ψυχή. Υποσυνείδητα θα το ξέρεις. Μα δε το χεις παραδεχτεί. Γιατί νομίζεις δε θα προσφέρεις ό,τι αυτό επιθυμεί».