Ανακοίνωση λόγω συνωνυμίας από τον χημικό μηχανικό Κυριάκο Γριβέα

Διαθέτει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον επιχειρηματία, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης


ΕΛΛΑΔΑ
3:49
11/01/2014
Ανακοίνωση λόγω συνωνυμίας από τον χημικό μηχανικό Κυριάκο Γριβέα
1
loading

Ανακοίνωση από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του χημικού μηχανικού του ΕΜΠ, Κυριάκο Γριβέα υπό τον φόβο συγχύσεως λόγω της συνωνυμίας με τον επιχειρηματία Κυριάκο Γριβέα – στον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- εξέδωσε ο Παντελής Λιάτας.

«Σας παρακαλώ, εν όψει κινδύνου συγχύσεως λόγω της συνωνυμίας, να γίνει διευκρίνιση από το Μέσο σας ότι ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας του Νικολάου, γεννηθείς το 1964, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τους αρμόδιους Εισαγγελείς Διαφθοράς, είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον χημικό μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κυριάκο Γριβέα του Βασιλείου, γεννηθέντα το 1944, ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής και αναπληρωτής γενικός διευθυντής των πολιτικών γραφείων των πρώην πρωθυπουργών Τζαννή Τζαννετάκη και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αντίστοιχα, την περίοδο 1989 – 1993, καθώς και πρόεδρος της Ενοποίησης Αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας (ΕΑΧΑ Α.Ε.) την περίοδο 2004 – 2010, με σύζυγο την κυρία Αθηνά Γριβέα, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και στο Οίτυλο Λακωνίας και όχι στο Λονδίνο.

Επίσης παρακαλείσθε θερμά για την προφορική, έγγραφη και οπτική διευκρίνιση των ανωτέρω στοιχείων.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Κυριάκου Γριβέα του Βασιλείου, Παντελής Λιάτας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar spyros

    ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΟΥ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει