Μέχρι τις 23:00 ανοιχτά αύριο τα καταστήματα

Μουσικές εκδηλώσεις από τις 17:00 στο Σύνταγμα


ΕΛΛΑΔΑ
11:31
27/12/2013
Μέχρι τις 23:00 ανοιχτά αύριο τα καταστήματα
3
loading

Παρατείνεται αύριο μέχρι τις 23:00 το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του δήμου Αθηναίων, με βάση την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών τα εμπορικά καταστήματα που θα κάνουν χρήση της απόφασης θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», τις διαφοροποιημένες καταστάσεις προσωπικού.

Με στόχο την αναζωογόνηση της πρωτεύουσας και την αύξηση της επισκεψιμότητας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν της επέκτασης του ωραρίου και να κάνουν τις εορταστικές τους αγορές. Ωστόσο αντιδράσεις στην παράταση του ωραρίου έχουν εκφράσει συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στο λιανεμπόριο.

Ο δήμος Αθηναίων ενισχύοντας τη διοργάνωση, συμμετέχει με μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις πέντε το απόγευμα.

Συγκεκριμένα:

Στις 17:00 συναυλία με τους τενόρους Duo Fina.

Στις 20:00 Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, με τους τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο. Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης.

Από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz.

Επίσης, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23:00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar pan

  Καλα εδω μεσα όσοι σχολιάζετε πρεπει να είστε τραγικά αριστεροκεφαλοι...
  Ξέρετε ποσα επάγγελματα δουλεύουν στις 23:00 που σας πήραξε για μια φορα που θα ανοίξουν τα μαγαζια μεχρι τις 23:00 σαν event για τα Χριστούγεννα;

 2. avatar Stilitis

  Οι καταστάσεις προσωπικού θα είναι "διαφοροποιημένες" αλλά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... Άντε ρε σεις, και 24ωρα καταστήματα! Για να πηγαίνει για ψώνια όποτε του καπνίσει του κάθε κοπρόσκυλου...

 3. avatar Nastyer

  Εργασιακος Μεσαιωνας...!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει